Janiek Wildschut, Student-assistent 
Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) & Rijksuniversiteit Groningen (RUG)
Ik ben Janiek en ik ben op dit moment bezig met het laatste jaar van de bachelor Psychologie aan de RUG. Ik ben onder andere geïnteresseerd in het verband tussen psychologisch welbevinden en lichamelijke klachten, maar ook in de gevolgen van neurologische aandoeningen en hoe die van persoon tot persoon kunnen verschillen.
Na mijn bachelor zou ik graag de master klinische neuropsychologie of medische psychologie willen volgen. Binnen het COGMAX onderzoek neem ik vooral neuropsychologische testen af bij de deelnemers.

Ida-Mari Svevad  

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) & Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Ida-Mari volgt momenteel het derde jaar van de bachelor Liberal arts and Sciences. Haar interesse ligt voornamelijk bij de Neuroscience en de hersenfunctie bij personen met psychische problemen. Na haar bachelor wil ze dan ook starten met de BCN research master. Om meer praktijkervaring op te doen werkt ze mee in het Cogmax onderzoek. Haar taken binnen het onderzoek zijn met name de behandeling toedienen, de EEG opnemen en gegevens verzamelen.


Lisa Falke


Lydia Koolstra

Mijn naam is Lydia en ik studeer Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Momenteel zit ik mijn vierde jaar. Ik werk als stagiaire mee aan het Cogmax onderzoek en houd mij bezig met de tACS stimulatie, de EEG metingen en de Neuropsychologische onderzoeken.


Maarten Heegstra


Upasana Shah 

Upasana volgt momenteel haar Master in ‘Behavioural and Cognitive Neurosciences’ aan de RUG. Ze is vooral geïnteresseerd in veranderingen in gedrag die te zien zijn bij neurodegeneratieve aandoeningen. Binnen het Cogmax onderzoek voert ze de tACS behandelingen uit en neemt ze de EEG op. Ze zal zich voornamelijk bezighouden met het analyseren van fMRI data van de participanten.

 


Femke Kemper

Mijn naam is Femke en ik ben momenteel 2e jaars psychologiestudent aan de RUG. De klinische neuropsychologie heeft met name mijn interesse gewekt en zo doende werk ik met veel motivatie en plezier mee aan het Cogmax onderzoek. Ik leer ontzettend veel nieuwe dingen en ik vind het leuk om met de participanten in contact te zijn

Kim Falke


cropped-logo-umcg-neuroscience3.png