Laura Muis, Student-assistent
E-mailadres: a.l.muis@student.rug.nl | Website: www.linkedin.com/in/laura-muis

Laura is in september begonnen aan de master Biomedische Wetenschappen. Ze is met name geïnteresseerd in ziektes en stoornissen die optreden bij veroudering en het voorkomen hiervan. Laura zal van november tot en met mei helpen bij het toepassen van de EEG’s en de tACS bij de deelnemers aan het onderzoek.


Matilde Oviedo, Student-assistent
E-mailadres: oviedomatilde@gmail.com

Matilde is bezig met het afronden van haar bachelor Psychologie, met academische achtergrond in biologie en geneeskunde. Ze wil zich graag verder specialiseren in translationele neurowetenschappen. Ze zal van november tot en met juni helpen bij het verzamelen van data door middel van het toepassen van de EEG’s en de tACS bij de deelnemers van het onderzoek.

 


Marinko Todorovic, Student-assistent

E-mailadres: m.todorovic@rug.nl | Telefoonnummer: +38765607550

Marinko is een laatstejaarsstudent geneeskunde uit Bosnië en Herzegovina. Hij zal vanaf februari lid worden van een Abel Tasman Short Research Program als een internationale student. Hij is met name geïnteresseerd in het gebied van klinische en translationele neurowetenschappen.

 


Marloes Greve, Student-assistent
Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) & Rijksuniversiteit Groningen (RUG) | Afdeling NeuropsychologieMarloes
Telefoonnummer: +31 612055603 | Website: https://www.linkedin.com/in/marloes-greve-a7696b125/

Marloes is de master Klinische Neuropsychologie aan het afronden aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met haar masterscriptie heeft ze cognitieve en emotionele controle onderzocht en het effect van levensstijl op gezond ouder worden. Van september tot en met januari zal zij als onderzoeksassistent werken, waarbij ze de neuropsychologische testen zal afnemen bij de deelnemers aan het onderzoek. Haar interessegebieden zijn het verouderende brein, revalidatie bij hersenletsel en schizofrenie.

 


Nikki Dreijer, Student-assistent

E-mailadres: n.dreijer@student.rug.nl | Telefoonnummer: +31638572035

Nikki is in september begonnen aan de master Behavioural and Cognitive Neurosciences. Ze is vooral geïnteresseerd in de gevolgen van hersenschade op cognitieve functies en hoe dit behandeld kan worden.

Van februari tot en met juni zal Nikki helpen bij de EEG en MRI metingen en de toediening van tACS.

 


Anne Nijman, Student-assistant

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) & Rijksuniversiteit Groningen (RUG) | Afdeling Neuropsychologie

Telefoonnummer: +31 611891259 | Website: https://www.linkedin.com/in/anne-nijman-bsc-919b23121/

Anne is in september begonnen aan de master Klinische Neuropsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast haar master is Anne een van de onderzoeksassistenten bij het Cogmax onderzoek, en zal zij neuropsychologische testen afnemen bij de deelnemers van het onderzoek. Anne is voornamelijk geïnteresseerd in het verouderende brein, hersenletsel en het effect van behandeling hier op.

 


Kerstin Eibl


Dorina de Jong


Anne Marije


Parisa Esmaeili


Leonie Kijf


Candela Donantueno


Miranda Laanstra


Konstanze Strohm


Deike Menken


Linda Offeringa


cropped-logo-umcg-neuroscience3.png